Connie Breukhoven: Beatrice verwoestte ons huwelijk

by / donderdag, 30 september 2010 / Published in Nieuws

Connie Breukhoven vindt het lastig te verkroppen dat haar ex-man uitgerekend met zijn minnares verder wil. Volgens Connie was Beatrice juist de vrouw die het huwelijk van Connie en Hans kapot heeft gemaakt en hun gezin uit elkaar heeft gedreven.

De relatie van Hans kwam aan het licht toen een brief van Connie aan Hans uit haar tas werd gestolen. “Ja, het klopt. Hans is met Beatrice”, bevestigt Connie aan De Telegraaf. “Hij is een vrij man. Ik gun hem al het nieuwe geluk van de wereld. Maar het is voor mij heel zwaar te beseffen dat hij nu met de vrouw is die ons huwelijk, ons gezinnetje, heeft verwoest.”

Hans en Connie Breukhoven zetten in 2009 een punt achter hun huwelijk dat 21 jaar standhield. Connie onthulde dat ze de ontrouw van haar echtgenoot niet kon vergeven. Toch bleven de ex-geliefden na de breuk goede vrienden. Hans ontkende zijn relatie met de minnares in kwestie donderdag in een persbericht.

© [CopyRight 2010, Novum]

Concert uitverkocht? Concert kaarten

Klik HIER om de beste cd’s, dvd’s, games en boeken te bestellen.

Klik hier om naar het nieuws van vandaag te gaan.

Lees ook:


TOP