Vrienden laten Lange Frans stikken

by / woensdag, 29 september 2010 / Published in Nieuws, Rap & Hiphop

De vriendenkring van Lange Frans is de laatste maanden flink kleiner geworden. De rapper ging enige tijd gebukt onder zware financiële problemen, waardoor zijn huwelijk onder druk kwam te staan. “Als het goed gaat vindt iedereen je leuk. Pas wanneer je in de problemen zit leer je je echte vrienden kennen. En ik kan je vertellen dat dat er niet veel meer zijn.”

Eerder dit jaar werd duidelijk dat Frans in de financiële problemen zit. Hij zou zich hebben laten uitmelken door beste vriend Bart en broer Thijs, ookwel bekend als rappers Baas B. en Brutus. De daarop volgende huwelijkscrisis is inmiddels overwonnen en financieel heeft de rapper bijna orde op zaken gesteld.

“We zijn er bijna helemaal uit met onze ‘vrienden’ van de belastingdienst”, zegt Frans woensdag in De Telegraaf. Ook de relatie met broer Thijs is inmiddels aan de beterende hand. Alleen met Frans’ voormalige rappartner Bart is er nog ‘nihil contact’.

De 29-jarige Frans is momenteel druk bezig met de repetities van zijn theatertour. Zijn nieuwe album moet later dit jaar verschijnen.

© [CopyRight 2010, Novum]

Uitverkocht? Lange Frans kaarten

Klik hier om naar het nieuws van vandaag te gaan.

Lees ook:


Klik hier om naar alle berichten van Lange Frans te gaan.

Klik hier om naar de artiestenpagina van Lange Frans en Baas B te gaan en clips te bekijken.

TOP