Gloria Estefan klimt uit raam voor Enrique Iglesias

by / woensdag, 29 september 2010 / Published in Buitenlands, Engelstalig-Pop, Nieuws

Gloria Estefan heeft heel wat over voor Enrique Iglesias. Estefan zou de popster tijdens de pauze van een American Footballwedstrijd aankondigen maar ze bleek opgesloten te zitten in haar suite. Daarop waagde de 53-jarige zangeres een helfdhaftige klim uit het raam.

Estefan bekeek zondag in het stadion van de Miami Dolphins een wedstrijd tegen de New York Jets vanuit haar eigen suite. Toen de zangeres haar weg naar het veld wilde maken, kwam zij tot haar schrik tot de ontdekking dat ze opgesloten zat.

Een legertje van slotenmakers, beveiligingsmedewerkers en brandweermannen kon het euvel niet verhelpen. Daarop besloot Estefan het heft in eigen handen te nemen. Ze schopte haar groene Yves Saint Laurent-pumps aan de kant en klom door het raam naar buiten. Precies op tijd kwam ze op het veld aan om Enrique Iglesias aan te kondigen.

© [CopyRight 2010, Novum]

Concert uitverkocht? Concert kaarten

Klik HIER om de beste cd’s, dvd’s, games en boeken te bestellen.

Klik hier om naar het nieuws van vandaag te gaan.

Lees ook:


TOP