Connie Breukhoven baalt van gestolen brief “buitenechtelijke liefdesrelatie Hans Breukhoven en Beatrice”

by / woensdag, 29 september 2010 / Published in Engelstalig-Pop, Nieuws

Connie Breukhoven vindt het vreselijk dat een brief die zij aan haar ex-man Hans Breukhoven schreef in de handen van De Telegraaf terecht is gekomen. De brief zou gaan over een buitenechtelijke liefdesrelatie die Hans Breukhoven al langer zou hebben.

“Het is vreselijk”, zei de 59-jarige Connie tegen RTL Boulevard. “Omdat het iets tussen man en vrouw is.” De diva zou het liefst willen dat het hele verhaal in de doofpot blijft. “Ik vind het heel vervelend.” De brief werd een aantal weken geleden uit haar tasje gestolen en werd woensdag bij De Telegraaf bezorgd. Het dagblad is niet van plan de brief te publiceren.

Fotograaf Edwin Smulders zou weken geleden al getipt zijn over de relatie tussen Hans Breukhoven en een zekere Beatrice. Onlangs fotografeerde Smulders Breukhoven terwijl hij door vriendin Beatrice werd afgezet op Schiphol en werden de kiekjes in het weekblad Story geplaatst. Een vriendin van het voormalige paar zou verantwoordelijk zijn voor de tips aan Smulders.

De 63-jarige Hans Breukhoven reageerde in een persbericht op de foto’s en verwijst het hele verhaal naar het land der fabelen. “Ik vind het heel erg jammer en onterecht. Beatrice is niet mijn nieuwe vriendin. Zij heeft mij afgezet op Schiphol als vriendendienst.” Volgens de geruchten zou de relatie tussen de twee al 26 jaar gaande zijn.

Connie en Hans Breukhoven stapten in 1987 in het huwelijksbootje. In 2009 werd bekend dat de twee, na 21 jaar huwelijk, wilden scheiden. Samen adopteerden zij drie kinderen.

© [CopyRight 2010, Novum]

Concert uitverkocht? Concert kaarten

Klik HIER om de beste cd’s, dvd’s, games en boeken te bestellen.

Klik hier om naar het nieuws van vandaag te gaan.

Lees ook:


TOP