Bon Jovi genonineerd Rock and Roll Hall of Fame

by / woensdag, 29 september 2010 / Published in Buitenlands, Nieuws, Rock

Bon Jovi gaat de strijd aan met LL Cool J en de Beastie Boys. De artiesten staan op de lijst voor de Rock and Roll Hall of Fame. De organisatie maakte dinsdag alle vijftien genomineerden bekend op haar website.

Daarop staan ook muzikanten als Neil Diamond en Chuck Willis. Binnenkort worden stembiljetten gestuurd naar ruim vijfhonderd muziekdeskundigen. Zij bepalen wie uiteindelijk in de Rock and Roll Hall of Fame komt.

In december worden de uitverkorenen bekendgemaakt en in maart vindt een ceremonie plaats in New York. Een artiest moet minimaal 25 jaar geleden zijn eerste album of single hebben uitgebracht om voor selectie in aanmerking te komen.

© [CopyRight 2010, Novum]

Concert uitverkocht? Concert kaarten

Klik HIER om de beste cd’s, dvd’s, games en boeken te bestellen.

Klik hier om naar het nieuws van vandaag te gaan.

Lees ook:


TOP