Yuli Minguel blijft nuchter onder succes

by / dinsdag, 28 september 2010 / Published in Buitenlands, Engelstalig-Pop, Nieuws, Televisie

Yuli Minguel probeert nuchter te blijven onder de vele lovende kritieken die ze krijgt voor haar zang. De 32-jarige Nederlandse maakt momenteel furore in de Britse versie van het tv-programma X Factor. “Als ik word overladen met lovende woorden van fans die mij aanspreken, zeg ik tegen mezelf: het is maar een hype, je moet vooral blijven ademen.”

De momenteel in Londen woonachtige Yuli wist afgelopen weekeinde een plekje te veroveren bij de laatste 32 kandidaten van de talentenjacht. “Ik geniet ervan zolang het duurt, maar ik blijf met beide benen op de grond staan”, zegt de zangeres dinsdag in Spits. “Op dit moment denk ik maar zo: ik heb niets te verliezen.”

Het is niet de eerste keer dat Yuli op tv te zien is in een talentenjacht. Zeven jaar geleden stond ze in de liveshows van het eerste Nederlandse seizoen van Idols. Dat seizoen werd uitenlijk gewonnen door Jamai.

© [CopyRight 2010, Novum]

Concert uitverkocht? Concert kaarten

Concert uitverkocht? Concert kaarten

Klik hier om naar het nieuws van vandaag te gaan.

Lees ook:


TOP