Sugababes krijgen tijd voor nieuwe cd

by / dinsdag, 28 september 2010 / Published in Buitenlands, Engelstalig-Pop, Nieuws

De Sugababes mogen alle tijd nemen voor hun nieuwe album. De platenmaatschappij hoopt dat de dames op die manier een cd geheel naar hun smaak kunnen maken. Heidi, Jade en Amelle hopen volgend jaar met hun ultieme album te komen.

“We hebben geen tijdslimiet opgelegd gekregen voor wanneer ons album af moet zijn”, vertelt bandlid Heidi Range aan BBC. “Onze platenmaatschappij steunt ons enorm. Ze geven ons de tijd om te experimenteren en om het helemaal goed te maken.” De vorige cd van de Sugababes, Sweet 7, werd in februari uitgebracht.

Zangeres Amelle Berrabah ging de afgelopen tijd door een diep dal. Ze werd een jaar geleden opgenomen in een kliniek met een zenuwinzinking. “Ze steunen me heel erg. Ze zijn blij met het succes dat we tot nu toe hebben gehad. Het album komt er pas als wij vinden dat het perfect is.”

“Ze geven ons erg veel controle over onze carrière”, zegt Berrabah, die vorige week werd gearresteerd wegens rijden onder invloed. “Daar hebben we echt geluk mee gehad, want dat kunnen niet veel mensen in dit vak zeggen.”

© [CopyRight 2010, Novum]

Concert uitverkocht? Concert kaarten

Klik hier om naar het nieuws van vandaag te gaan.

Lees ook:


TOP