Ruud de Wild blij met middagshow Radio 538

by / dinsdag, 28 september 2010 / Published in Nieuws, Radio

Ruud de Wild is terug op het oude nest. De 41-jarige dj stopte onlangs met zijn ochtendprogramma op radiozender Q-Music en is binnenkort in de middag te horen bij zijn oude werkgever Radio 538. “Ik heb nu het gevoel dat de balans weer terug is in mijn leven.”

“Met een ochtendshow wordt je leven toch heel anders ingevuld. Mijn leven was behoorlijk grijs geworden, nu is de kleur weer terug”, zegt De Wild dinsdag in Spits. “Ik had heel veel vrijheid bij Q-Music, maar ik ben begonnen bij 538. Blijkbaar gaat dat er toch niet meer uit en hebben Q-Music en ik niet elkaars bloedgroep. Dan moet je eerlijk tegen elkaar zijn.”

De Wild is vanaf maandag 4 oktober weer te horen op Radio 538. Hij presenteert van maandag tot en met donderdag, tussen 16.00 uur en 19.00 uur, de middagshow van de zender.

© [CopyRight 2010, Novum]

Concert uitverkocht? Concert kaarten

Klik hier om naar het nieuws van vandaag te gaan.

Lees ook:


TOP