Mariska van Kolck heeft het moeilijk met dood vader

by / dinsdag, 28 september 2010 / Published in Nieuws, Theater/Cabaret

Mariska van Kolck heeft het nog erg moeilijk met het overlijden van haar vader. De musicalster moest eind vorig jaar afscheid van hem nemen. “Het voelt nog steeds zo raar dat ik én geen moeder én geen vader meer heb. Ik ben nu een wees.”

“Gelukkig heb ik een eigen prachtig gezin, maar ‘mijn eigen thuis’ is verdwenen. Weg”, zegt van Kolck in De Telegraaf. Tijdens haar vakantie in Amerika kwam ze erachter dat ze ‘emotioneel was uitgeput’ door het gemis van haar vader. “Het was dit keer voor het eerst dat er niemand op Schiphol stond, toen we in Nederland aankwamen”, legt ze uit. “Het is zo gek, je kijkt toch om je heen wanneer je op de luchthaven bent.”

De 47-jarige Van Kolck staat momenteel in de theaters met haar tweede solovoorstelling, getiteld Moviestars. Haar eerste solotournee, Top of The World, was een groot succes.

© [CopyRight 2010, Novum]

Uitverkocht? Mariska van Kolck kaarten

Klik hier om naar het nieuws van vandaag te gaan.

Lees ook:


TOP