Fanmail Lil Wayne zorgt voor brandgevaar gevangenis

by / dinsdag, 28 september 2010 / Published in Buitenlands, Nieuws, Rap & Hiphop

Ook in de gevangenis weten zijn fans Lil Wayne te bereiken. De honderden brieven die de rapper wekelijks ontvangt krijgen echter geen plek in zijn cel. Hij stuurt de steunbetuigingen door naar huis omdat ze in zijn cel zouden zorgen voor brandgevaar.

“Mijn fans zijn ongelooflijk”, zei de artiest vanuit gevangenis Rikers Island tegen MTV. Hij vierde daar maandag zijn 28e verjaardag. “Ik lees die brieven en zie wat mijn muziek losmaakt. Iedere dag kijk ik weer uit naar de post.”

Behalve fanmail heeft Lil Wayne zich vanachter de tralies beziggehouden met het maken van muziek. Hij bracht een nieuw album uit met de naam I am Not a Human Being. “Naast ademen is muziek maken mijn grote liefde”, verklaarde de rapper.

Lil Wayne zit sinds maart vast in Rikers Island in New York voor verboden wapenbezit. Waarschijnlijk komt hij begin november vrij. “Dan ga ik als eerste mijn kinderen knuffelen.” De rapper heeft vier kinderen bij vier verschillende vrouwen. Zijn oudste telg werd geboren toen Lil Wayne zelf pas 15 was.

© [CopyRight 2010, Novum]

Klik HIER om de DVD Rebirths the videos van Lil Wayne te bestellen.

Concert uitverkocht? Concert kaarten

Klik hier om naar het nieuws van vandaag te gaan.

Lees ook:


TOP