Eerste Kinderpostzegels voor Noortje Herlaar (Mary Poppins)

by / dinsdag, 28 september 2010 / Published in Nieuws, Theater/Cabaret

Mary Poppins had de eer om dinsdag de eerste Kinderpostzegels te bestellen. “Ik ben blij dat zoveel kinderen zich hiervoor willen inspannen”, zegt musicalactrice Noortje Herlaar. De jaarlijkse actie ging van start op het centraal station van Den Haag.

Vanaf woensdag gaan meer dan tweehonderdduizend kinderen uit groep 7 en 8 van de basisschool op pad om postzegels en kaarten te verkopen voor het goede doel. “Ieder kind verdient het om naar school te gaan en zijn talenten te ontdekken, zoals ik ook mijn talent ontdekt heb”, zei de 25-jarige Herlaar, die Mary Poppins speelt.

Het thema van dit jaar is Laat kinderen leren. De opbrengst wordt gestoken in huiswerkbegeleiding. De Kinderpostzegelactie duurt tot en met volgende week vrijdag.

© [CopyRight 2010, Novum]

Uitverkocht? Mary Poppins kaarten

Klik HIER om de beste cd’s, dvd’s, games en boeken te bestellen.

Klik hier om naar het nieuws van vandaag te gaan.

Lees ook:


TOP