Concert 3JS HMH 30 oktober 2010 uitverkocht

by / dinsdag, 28 september 2010 / Published in Festivals & Concerten, Nederlandstalig-Pop, Nieuws

Het concert dat 3JS in de Heineken Music Hall geeft op 30 oktober is helemaal uitverkocht.

Onder de titel Hoger Harder Verder zal 3JS een meer dan 2 uur durend concert geven waarbij ze ondersteund zullen worden door een uitgebreide band (o.a. blazers). Ook zullen enkele speciale gasten een bijdrage leveren. Tijdens het concert zal 3JS naast hun vele hits ook speciale covers en minder bekende albumtracks spelen.

Het uitverkochte HMH concert is wederom een bewijs dat 3JS één van de populairste Nederlandse bands is. Nadat twee weken geleden hun single “Wat Is Dromen” op de eerste plaats van de singlelijsten binnenkwam en hun eerste twee albums, “Watermensen” en “Kamers Van M’n Hart”, reeds met goud zijn bekroond stijgt hun derde album “Dromers En Dwazen” na 29 weken in de album charts naar de 20e plaats.

A.s. zondag 3 oktober zullen ze ook samen met Ellen ten Damme optreden op het Edison Gala, waar ze genomineerd zijn in drie categorieën.

Uitverkocht? 3JS kaarten

Lees ook:


Klik hier om naar de artiestenpagina van de 3JS te gaan en clips te bekijken.

Klik hier om naar alle berichten van de 3JS te te gaan.

TOP