Bløf neemt nieuwe cd op in Berlijn

by / dinsdag, 28 september 2010 / Published in Nederlandstalig-Pop, Nieuws

Bløf is afgereisd naar Berlijn om daar een nieuwe cd op te nemen. De Zeeuwse heren nemen hun plaat op in de beroemde Hansa Tonstudio. Eerder zongen onder anderen David Bowie, Depeche Mode en U2 er hun platen in.

Bløf koos om meerdere redenen voor de Duitse hoofdstad. “Berlijn is een erg inspirerende stad. Natuurlijk kun je ook een plaat dichter bij huis opnemen, maar uit ervaring weten we dat het heel goed werkt om jezelf af te zonderen op een bijzondere plek”, vertelt Bløf-zanger Paskal Jakobsen.

“En het idee dat R.E.M. hier een paar weken geleden nog aan een nieuw album werkte, helpt ook. Verder zijn we goed voorbereid en wordt het een echte stevige Bløf-plaat. Volgens mij wordt dit de plaat waar onze fans op zitten te wachten.” De cd moet in het voorjaar van 2011 uitkomen.

© [CopyRight 2010, Novum]

Uitverkocht? Bløf kaarten

Klik hier om naar het nieuws van vandaag te gaan.

Lees ook:


Klik hier om naar de artiestenpagina van Bløf te gaan en clips te bekijken.

Klik hier om naar alle berichten van Bløf te gaan.

TOP