Amelle Berrabah (Sugababes) vreest zenuwinzinking na aanhouding

by / dinsdag, 28 september 2010 / Published in Buitenlands, Engelstalig-Pop, Nieuws

Amelle Berrabah is bang dat ze na haar aanhouding weer een zenuwinzinking krijgt. “Waarom schrijven de kranten altijd zulke verschrikkelijke verhalen?”, vraagt de Sugababe zich af via Twitter. “Het voelt alsof ik weer een dieptepunt ga bereiken.”

Berrabah werd vorige week aangehouden wegens rijden onder invloed. De 26-jarige zangeres twittert dat ze de avond voor haar arrestatie voor het laatst alcohol genuttigd had. “Ik ben zo kwaad op mezelf. Ik voelde me goed en had zelfs koffie gedronken.”

De zangeres legt uit dat ze ’s ochtends vroeg onderweg was naar haar personal trainer toen ze van de weg werd geplukt. “Ik was de avond daarvoor gaan stappen met vrienden en had geen idee dat alcohol zo lang in je lichaam blijft.”

De 26-jarige Amelle heeft een zware tijd achter de rug. Vorig jaar belandde ze na een zenuwinzinking in een kliniek. De Sugababe is bang dat ze weer instort, blijkt uit haar twitterberichtjes.

Berrabah is geen onbekende van justitie. Twee jaar geleden werd ze verdacht van mishandeling, vorig jaar werd Amelle opgepakt wegens het vernielen van een auto. De zangeres, die sinds 2005 deel uitmaakt van de meidengroep Sugababes, moet op 8 oktober tekst en uitleg geven over haar arrestatie.

© [CopyRight 2010, Novum]


Klik hier om de cd Sweet 7
van de Sugababes te bestellen

Concert uitverkocht? Concert kaarten

Klik hier om naar het nieuws van vandaag te gaan.

Lees ook:


TOP