Willem Barth Lieve Heer, Heb Medelij nieuwe single

by / maandag, 27 september 2010 / Published in CD Releases, Nederlandstalig-Volks, Nieuws

Onlangs verrastte Willem Barth vriend en vijand met zijn nieuwe album “WB”, welke meteen een Top 10 notering behaalde in de Album Top 100. Hiermee is “WB” nu al een van de meest succesvolle Nederlandstalige albums van het jaar. “Lieve Heer, Heb Medelij” is een van de vele hoogtepunten van dit album, en verschijnt nu op veler verzoek van diverse radio DJ’s als single. Meteen na de release van het album werd dit liedje overal in het land opgepikt.

Willem Barth tekende in 2008 een contract met Berk Music. De eerste single uit deze samenwerking “Aan Alle Mooie Meiden (Goldfinger remix)” betekende de de doorbraak van deze volkszanger. De opvolger “Bella Bella Signorina” bevestigde dit en werd zelfs een flinke top 10 hit in de Mega Top 100 met een 7e positie als hoogste notering. Ook de derde single “Als Men Een Drankje Naar Jou Zou Vernoemen” groeide uit tot een landelijke hit.

De nieuwe single “Lieve Heer, Heb Medelij” is geschreven door Rocco Granata, die dit liedje in 1973 heeft uitgebracht. Willem Barth heeft er in zijn eigen stijl een nieuwe 2010 versie van gemaakt en zal volgens insiders hiermee wederom een dikke hit scoren. Uiteraard is er voor “Lieve Heer, Heb Medelij” wederom een videoclip geschoten, welke veelvuldig op de TV zenders te zien zal zijn.

Klik op de Button om Lieve Heer, Heb medelij te downloadenDownload de track DRM-vrij!

Klik op de button om het album WB te downloadenDownload de track DRM-vrij!

Klik HIER om het fysieke album WB van Willem Barth te bestellen.

Klik hier om naar het nieuws van vandaag te gaan.

Lees ook:


TOP