Kevin Okkema (The Voice of Holland) troef voor Jeroen van der Boom

by / maandag, 27 september 2010 / Published in Nieuws, Televisie

Jeroen van der Boom is ervan overtuigd dat hij ver gaat komen met kandidaat Kevin Okkema in het programma The Voice of Holland. De 24-jarige Kevin reageerde nogal boos in de uitzending van vrijdag toen bleek dat zijn gewenste coach, Roel van Velzen, niet voor hem koos. Toch is Van der Boom blij met Kevin, schrijft hij maandag op zijn website.

In het programma kunnen zangers en zangeressen een blinde auditie doen voor een professionele jury. Wanneer een jurylid annex coach enthousiast is, mag die zijn stoel omdraaien om de auditant te zien. De kandidaat kan uit de geïnteresseerden een coach kiezen. Bij Kevin toonden Jeroen van der Boom en Nick & Simon interesse. “Met alle respect voor de anderen, maar jij bent de enige van wie ik een cd heb”, zei Kevin tegen VanVelzen.

Bij gebrek aan beter, zo leek het, wees Kevin Van der Boom aan als begeleider. Die wijt het gedrag van Kevin aan zenuwen. “Kevin mag zich dan een beetje onhandig hebben opgesteld in de uitzending van afgelopen vrijdag, ik heb hem inmiddels leren kennen als een gedreven muzikant die zich voor de volle honderd procent zal inzetten om het heel ver te schoppen in het programma”, laat hij weten op zijn website.

“Hij had even een schop onder zijn kont nodig, maar ik denk dat hij best eens voor verrassingen kan gaan zorgen”, zegt Van der Boom. “Ik hoop dan ook dat het publiek hem nog een kans wil geven.”

© [CopyRight 2010, Novum]

Klik hier om naar de meest recente aflevering van The Voice of Holland te gaan.

Concert uitverkocht? Concert kaarten

Klik hier om naar het nieuws van vandaag te gaan.

Lees ook:


TOP