Katy Perry pakt makers Sesamstraat terug

by / maandag, 27 september 2010 / Published in Buitenlands, Engelstalig-Pop, Nieuws

Katy Perry heeft een duidelijke boodschap afgegeven aan de mensen die haar te sexy vonden voor Sesamstraat. De zangeres werd uit de Amerikaanse versie van het kinderprogramma geknipt omdat de outfit waarin ze een liedje voor Elmo zong te gewaagd werd bevonden. In het programma Saturday Night Live ging Perry nog een stapje verder.

De 25-jarige zangeres droeg in het Amerikaanse sketchprogramma een truitje met een afbeelding van het Sesamstraatpersonage Elmo met een zeer laag uitgesneden decolleté. In de sketch wordt uitgebreid gepraat over het formaat van haar borsten.

Perry neemt daarmee duidelijk de beslissing van de makers van Sesamstraat op de hak om haar optreden niet uit te zenden. In het bewuste fragment zingt ze een variant op haar nummer Hot n Cold. Op internet verschenen commentaren als ‘mijn kind heeft nu zin in melk’, waarop de makers besloten de clip niet op televisie te vertonen.

© [CopyRight 2010, Novum]

Concert uitverkocht? Concert kaarten

Klik hier om naar het nieuws van vandaag te gaan.

Lees ook:


TOP