Jaqueline Wensing en Eric Dikeb in zee met Russische platenbaas Dmitry Koldun

by / maandag, 27 september 2010 / Published in Engelstalig-Pop, Nieuws

Jacqueline en haar manager Eric Dikeb sluiten een lucratieve deal met de platenmaatschappij van Dmitry Koldun. Dmitry Koldun is in Rusland een grote ster en hij verschijnt met grote regelmaat in grote tv shows en zijn platen worden massaal verkocht (30.000 stuks is geen uitzondering).

Nadat Dmitry de Russische versie van Idols won, brak hij door en tussendoor eindige hij ook nog eens in de hoogste regionen op het Eurovisie songfestival 2007. Jacqueline en Eric hebben Dmitry persoonlijk ontmoet en afgesproken dat het rocknummer ‘Out of the blue’ (gemaakt door Matthijs van de Ven) van Dmitry en Jacqueline eind november zal worden uitgebracht. De samenwerking is bezegeld op een traditionele Russische bruiloft van de drummer van Koldun.

De opvolger van Flame, die in de charts een vijftiende plaats behaalde, zal Jacqueline deze week als solosingle uitbrengen. Het nummer heet ‘One and One’ en ook dit nummer is in de studio van Matthijs van de Ven (o.a. Mai Tai en B-Yentl) opgenomen.
Afgelopen zaterdag heeft Jacqueline sinds HGT voor het eerst weer op een podium gestaan. Dit was niet van te voren aangekondigd en Jacqueline was behoorlijk zenuwachtig. De meer dan 1000 bezoekers waren enthousiast en werkten spontaan mee aan de nieuwe videoclip van Jacqueline. Met de techniek ging het wederom niet helemaal lekker, de stekker van de laptop bleek defect. Voor Jacqueline was het grote optreden in Asten een ware vuurdoop, maar het smaakt zeker naar meer. In het buitenland gaat het erg goed. In Nederland is het voor Jacqueline nog moeilijk om van de mislukte auditante smet af te raken.

Klik op de button om One and One van Jacqueline te downloadenDownload de track DRM-vrij!

Klik op de button om One and One van Jacqueline te downloadenDownload de track DRM-vrij!

Klik hier om naar de downloadshop te gaan en meer nummers te downloaden.

Concert uitverkocht? Concert kaarten

Klik hier om naar het nieuws van vandaag te gaan.

Lees ook:


TOP