Frans Duijts heeft virus, zanger zegt optredens af

by / maandag, 27 september 2010 / Published in Nederlandstalig-Volks, Nieuws

Frans Duijts heeft een aantal van zijn optredens moeten afzeggen wegens ziekte. De zanger is geveld door een virus. De arts van Frans heeft de 31-jarige zanger daarom volledige rust voorgeschreven.

“Ik vind het erg spijtig dat ik geveld ben door een virus”, schrijft de zanger op zijn website. “Als ik nu volledige rust neem, moet ik me snel weer beter voelen volgens de arts. Dit doe ik dan ook, al heeft dit wel tot gevolg dat er een aantal activiteiten uit mijn agenda gehaald moet worden.”

Duijts moet naast diverse optredens in het land ook zijn cruise op de Middellandse zee van de Tros afzeggen. Onder anderen Frans Bauer, Marianne Weber en Belle Perez staan wel op het podium tijdens de sterrencruise.

© [CopyRight 2010, Novum]

Concert uitverkocht? concertkaarten

Klik hier om naar het nieuws van vandaag te gaan.

Lees ook:


TOP