CD Susan Boyle The Gift 12 november 2010 in de winkels

by / maandag, 27 september 2010 / Published in Buitenlands, CD Releases, Engelstalig-Pop, Nieuws

Ze werd binnen een paar maanden een internationale superster met meer dan 500 miljoen YouTube views, heeft wereldwijd muziek records verbroken met haar debuut album ‘I Dreamed A Dream’ en nu is Susan Boyle terug met haar tweede album ‘The Gift‘. Op ‘The Gift’ werken Susan Boyle en producer Steve Mac wederom samen aan een adembenemend album wat classics bevat als ‘The First Noel’ en ‘O Holy Night’.

Daarnaast heeft Boyle bekende liedjes als ‘Don’t Dream It’s Over’ en ‘Perfect Day’ bewerkt en ze een nieuwe identiteit gegeven. Op ‘The Gift’ staat ook een duet komen te staan met de Amerikaanse prijswinnares Amber Stassi die deze zomer de competitie won waarin Susan Boyle opzoek was naar nieuw talent. Amber en Susan brengen samen een prachtige versie van het nummer ‘Do You Hear What I Hear’.

Het album “The Gift” van Susan Boyle zal op 12 november in de winkels liggen maar is natuurlijk al te reserveren.


Klik hier om de CD The Gift
van Susan Boyle te bestellen

Tracklist

1. Perfect Day
2. Hallelujah
3. Do You Hear What I Hear (Duet with Amber Stassi)
4. Don’t Dream It’s Over
5. The First Noel
6. O Holy Night
7. Away in A Manger
8. Make Me A Channel Of Your Peace
9. Auld Lang Syne
10. O Come All Ye Faithful


Klik hier om de CD The Gift
van Susan Boyle te bestellen

Klik hier om naar het nieuws van vandaag te gaan.

Lees ook:


Klik hier om naar alle berichten van Susan Boyle te gaan.

TOP