Rod Stewart krijgt schadeclaim kledingontwerpster Karen Mathews aan zijn broek

by / zondag, 26 september 2010 / Published in Buitenlands, Engelstalig-Pop, Nieuws

Rod Stewart heeft een schadeclaim aan zijn designbroek hangen. Volgens een kledingontwerpster verzuimde de 65-jarige rocker de rekeningen voor zijn op maat gemaakte pakken te betalen. Ze eist daarom nu haar geld via de rechter.

Volgens ontwerpster Karen Mathews is Stewart haar nog 7500 dollar (5500 euro) schuldig voor diverse opdrachten uit 2007. Een van die opdrachten was het maken van een trouwpak voor zijn huwelijk met model Penny Lancaster in juni van dat jaar.

“De kleding werd nooit volledig betaald en Rod heeft de pakken ook niet teruggeven”, luidt Mathews klacht volgens de Amerikaanse entertainmentwebsite TMZ. De ontwerpster heeft naar eigen zeggen in haar 30-jarige carrière nooit eerder soortgelijke problemen met klanten gehad.

Volgens Stewart leverde Mathews onbehoorlijk werk af. “Stewarts trouwpak was niet op tijd af. Bovendien zat het niet naar behoren en was het daardoor niet draagbaar. Hij heeft op het laatste moment een nieuw pak moeten aanschaffen”, aldus de verdediging. In november buigt de rechter zich over de zaak.

© [CopyRight 2010, Novum]

Concert uitverkocht? Concert kaarten

Klik hier om naar het nieuws van vandaag te gaan.

Lees ook:


TOP