Familie Susan Boyle eist meer beveiliging wegens stalker

by / zondag, 26 september 2010 / Published in Buitenlands, Engelstalig-Pop, Nieuws

Susan Boyle heeft last van een stalker. De man belt de 49-jarige zangeres vaak op en doet dan alsof hij een familielid van Susan is. De familie van Boyle vreest voor een serieus incident en eist meer beveiliging.

“Hij belt Susan en doet dan alsof hij mij is of een ander familielid. Het gebeurt al een tijdje”, vertelt Susans broer Gerry aan het Britse tabloid The Sun. “Susan weet wanneer ik het ben. Ze vergist zich nooit als hij belt.” Toch vreest haar broer dat het niet blijft bij vervelende telefoontjes. “Er zijn meer rare mensen, maar deze stalkt haar en heeft haar telefoonnummer. Het is serieus. Stalkers kunnen erg gevaarlijk worden.”

Boyle heeft nog geen maatregelen tegen de man genomen. Ze denkt dat extra beveiliging niet nodig is. “Het is aan haar management om zorg te dragen voor haar beveiliging”, vindt Gerry. “Onze familie vraagt zich serieus af of ze op dit moment genoeg bescherming heeft.”

Broer Gerry trekt zelfs een vergelijking met de moordenaar van John Lennon. “Mark Chapman vermoordde John Lennon, omdat hij wist dat hij een makkelijke prooi zonder beveiliging was. Dat is nu ook bij Susan aan de hand. Ik heb ze dat al meerdere keren gezegd. Het is doodeng.”

© [CopyRight 2010, Novum]


Klik hier om de CD The Gift
van Susan Boyle te bestellen

Klik hier om naar het nieuws van vandaag te gaan.

Lees ook:


Klik hier om naar alle berichten van Susan Boyle te gaan.

TOP