Concerten Tim Knol oktober, november en december 2010

by / zondag, 26 september 2010 / Published in Engelstalig-Pop, Festivals & Concerten, Nieuws

Tim Knol is een Nederlandse singer-songwriter. Na enkele samenwerkingen ging hij solo en in juni 2009 verscheen het eerste resultaat van zijn solocarrière: het nummer Cry van Godley & Creme, op het online verzamelalbum Guilty pleasures van de Coverclub. Het werk van Knol laat zich vergelijken met de rootsrock van Gram Parsons, Wilco en Ryan Adams.

Tim Knol geeft in oktober, november en december 2010 een groot aantal concerten.

Vrijdag 8 oktober Hedon Zwolle, donderdag 14 oktober Mezz Breda, vrijdag 15 oktober Atak Enschede, zaterdag 16 oktober P60 Amstelveen, donderdag 21 oktober Vorstin Hilversum, donderdag 28 oktober Doornroosje Nijmegen, donderdag 11 november Paard van Troje Den Haag, donderdag 9 december Luxor Live Arnhem, vrijdag 10 december De Boerderij Zoetermeer.

Klik hier om naar het nieuws van vandaag te gaan.

Uitverkocht? Tim Knol Tickets

Lees ook:


TOP