Concerten Kane oktober 2010

by / zondag, 26 september 2010 / Published in Festivals & Concerten, Nieuws, Rock

Kane is een Nederlandse band. De muziek kan worden omschreven als gitaarrock en is geïnspireerd door U2. In de zomer van 1999 brak de groep definitief door met Where do I go now. De jaren daarna verkreeg Kane awards van onder andere TMF en MTV alsmede een Edison. Tijdens de nieuwe concerten komen alle bekende ‘singles’ voorbij.


Kane geeft in oktober 2010 een groot aantal concerten.

Vrijdag 1 oktober Schouwburg Almere, maandag 4 oktober Circustheater Scheveningen, Donderdag 7 oktober De Oosterpoort Groningen, woensdag 13 oktober Philharmonie Haarlem, Maandag 18 oktober MC Frits Philips Eindhoven, dinsdag 19 oktober Parkstad Theater Heerlen, vrijdag 22 oktober Concertgebouw De Vereeniging Nijmegen, zaterdag 23 oktober De Harmonie Leeuwarden, dinsdag 26 oktober, Orpheus Apeldoorn, Vrijdag 29 oktober Theaters Tilburg.

Uitverkocht? Kane tickets

Lees ook:


Klik hier om naar de artiestenpagina van Kane te gaan en clips te bekijken.

Klik hier om naar alle berichten van Kane te gaan.

TOP