Concerten Alain Clark oktober en november 2010

by / zondag, 26 september 2010 / Published in Engelstalig-Pop, Festivals & Concerten, Nieuws

Alain Clark woonde ook drie jaar in de Verenigde Staten om het vak te leren. De zelf geschreven nummers op zijn debuutplaat zijn in het Nederlands. De vader van Alain Clark is Dane Clark. Samen namen zij in 2007 het lied Father and Friend op van het album ‘Live It Out.

Als producer werkt hij onder meer voor Ali B en produceerde hij het debuutalbum van Boris.

Alain Clark geeft in oktober en november 2010 diverse concerten:

Donderdag 14 oktober 013 Tilburg, zaterdag 15 oktober De Oosterpoort Groningen, zaterdag 23 oktober Patronaat Haarlem, maandag 25 oktober Paradiso Amsterdam, Woensdag 27 oktober Doornroosje Nijmengen, donderdag 4 november, Hedon Zwolle en vrijdag 5 november P3 in Purmerend.

Uitverkocht? Alain Clark Tickets

Klik hier om naar het nieuws van vandaag te gaan.

Lees ook:


Klik hier om naar de artiestenpagina van Alian Clark te gaan en clips te bekijken.

TOP