Concertagenda Golden Earring 2010 en 2010

by / zondag, 26 september 2010 / Published in Festivals & Concerten, Nieuws, Rock

De Golden Earring is de oudste nog spelende rockband van de wereld met spetterende liveshows. Golden Earring heeft dominante positie in de muziekwereld met meer dan dertig gouden en platina albums. Vele muzikanten, w.o. de Rolling Stones, waarderen Golden Earring hoog. Ook U2 speelt regelmatig ‘Radar Love’ tijdens concerten.

De Golden Earring geeft op zaterdag 11 december 2010 een concert in de Heineken Music Hall in Amsterdam, voor 2011 staan de volgende concerten gepland:

Dinsdag 15 maart Zaantheater Zaandam, woensdag 16 maart, De Oosterpoort Groningen, Woensdag 27 april Philharmonie Haarlem, maandag 2 mei Nieuwe Luxor Theater Rotterdam, Woensdag 11 mei Concertgebouw de Vereeniging Nijmegen.

Uitverkocht? Golden Earring Tickets

Klik hier om naar het nieuws van vandaag te gaan.

Lees ook:


TOP