Concertagenda De Dijk oktober, november en december 2010

by / zondag, 26 september 2010 / Published in Festivals & Concerten, Nederlandstalig-Pop, Nieuws

De Dijk is een Nederlandse band uit Amsterdam, die al sinds begin jaren ’80 Nederlandstalige popmuziek maakt. Hun stijl is te omschrijven als een mix van soul, blues en rock. De groep is genoemd naar de Amsterdamse Zeedijk.

De Dijk geeft in otober, november en december 2010 een groot aantal concerten.

Zaterdag 16 oktober Paard van Troje Den Haag, zaterdag 6 november, MC Frits Philips Eindhoven, donderdag 11 november 013 Tilburg, vrijdag 12 november Vorstin Hilversum, donderdag 2 december Patronaat Haarlem, vrijdag 3 december concertgebouw De Vereeniging Nijmegen. zaterdag 4 december Waerdse Tempel Heerhugowaard, vrijdag 10 december De Oosterpoort Groningen, donderdag 16, vrijdag 17 en zaterdag 18 december Paradiso Amsterdam

Uitverkocht? De Dijk Kaarten

Klik HIER om Hold on Tight van Solomon Burke & De Dijk te bestellen.

Klik hier om naar het nieuws van vandaag te gaan.

Lees ook:


TOP