Kijkcijfers CSI met Justin Bieber vallen tegen

by / zaterdag, 25 september 2010 / Published in Buitenlands, Engelstalig-Pop, Nieuws

Justin Biebers gastrol in de Amerkaanse tv-serie CSI: Crime Scene Investigation is niet zo’n kijkcijfersucces geworden als gedacht. Hoewel de aflevering goed scoorde, werd van tevoren verwacht dat de aanwezigheid van de 16-jarige tienerster het aantal kijkers flink omhoog zou duwen. Dat is echter uitgebleven.

De eerste aflevering van het nieuwe seizoen CSI was donderdag in de Verenigde Staten te zien, met Bieber in de rol van een probleemkind. Volgens de Amerikaanse krant New York Post stemden 14,7 miljoen kijkers in, wat als vrij teleurstellend werd beschouwd. In maart vorig jaar trok een aflevering van CSI met zangeres Taylor Swift in een gastrol nog bijna 21 miljoen kijkers.

De zanger keert later in het seizoen waarschijnlijk terug in de serie om de verhaallijn van zijn personage af te ronden. Wanneer de afleveringen in Nederland te zien zijn is nog onduidelijk.

© [CopyRight 2010, Novum]

Concert uitverkocht? Concert kaarten

Klik hier om naar het nieuws van vandaag te gaan.

Lees ook:


TOP