Kathleen Aerts en Steven van Hoof verwachten een zoon

by / zaterdag, 25 september 2010 / Published in Kids, Nieuws

Kathleen Aerts is zwanger van een jongetje. Dat heeft de voormalig K3-zangeres onthuld tegenover de Belgische krant Het Nieuwsblad.

“Het wordt een jongetje”, zegt een dolblije Kathleen. De baby wordt het eerste kindje voor de 32-jarige zangeres en haar man, politieagent Steven van Hoof. De twee gaven elkaar in juni het jawoord en maakten twee maanden later bekend een kindje te verwachten.

Kathleen, die vorig jaar uit de meidengroep K3 stapte, timmert inmiddels als solo-artieste aan de weg. Ze bracht al een album uit en gaat na de geboorte van haar kindje een kinderprogramma presenteren. Kathleen is begin volgend jaar uitgerekend.

© [CopyRight 2010, Novum]

Uitverkocht? K3 kaarten

Klik hier om naar het nieuws van vandaag te gaan.

Lees ook:


TOP