Jennifer Aniston en John Mayer hebben geen relatie

by / zaterdag, 25 september 2010 / Published in Buitenlands, Engelstalig-Pop, Nieuws

Jennifer Aniston en John Mayer hebben hun relatie geen nieuw leven ingeblazen. De laatste tijd gaan er geruchten de twee elkaar weer hebben gevonden, maar een woordvoerder van de actrice ontkent dat.

Volgens het laatste gerucht reisde de 32-jarige Mayer onlangs af naar Georgië om bij Aniston te zijn. De 41-jarige actrice verblijft daar voor de opnamen van haar nieuwste film Wanderlust. De woorvoerder van Aniston vindt dat het maar eens afgelopen moet zijn met alle ‘fictieve verhalen’ rond de twee. “Jennifer heeft geen liefdesrelatie met John Mayer”, zegt hij tegen het Amerikaanse tijdschrift People.

De actrice en de zanger hadden van 2008 tot en met 2009 een knipperlichtrelatie met elkaar. Mayer liet in een interview eerder dit jaar weten nog altijd van Aniston te houden, maar dat het leeftijdsverschil een rol zou blijven spelen.

© [CopyRight 2010, Novum]

Klik HIER om de cd Battle Studies van John Mayer te bestellen.

Concert uitverkocht? Concert kaarten

Klik hier om naar het nieuws van vandaag te gaan.

Lees ook:


TOP