Rachel Hazes: André liefde van mijn leven

by / vrijdag, 24 september 2010 / Published in Nederlandstalig-Volks, Nieuws

Rachel Hazes noemt André nog altijd de liefde van haar leven. De weduwe is inmiddels gelukkig met haar Italiaanse vriend Niccolò, maar die haalt het niet bij haar overleden echtgenoot. “Dré is de liefde van mijn leven”, biecht de 40-jarige Rachel op.

Na het overlijden van André Hazes, zes jaar geleden, ontfermde Rachel zich over zijn zakelijk imperium. “Ik geef mijn leven voor André en blijf tot mijn laatste adem voor hem strijden, al schieten ze me dood”, zegt Rachel in De Telegraaf.

Rachel leerde André op 12-jarige leeftijd kennen. In 1991 trouwde ze met de bijna twintig jaar oudere zanger. “Tegen hem kunnen geen tien Niccolò’s op. Die weet dat, hoor. Hij is een schat van een man, maar Dré is de liefde van mijn leven.”

© [CopyRight 2010, Novum]

Klik HIER om de cd Van Jou, Voor jou van Roxeanne en Dré Hazes te bestellen.

Concert uitverkocht? Concert kaarten

Klik hier om naar het nieuws van vandaag te gaan.

Lees ook:


Klik hier om naar de artiestenpagina van André Hazes te gaan en zijn cd’s te kopen.


TOP