Michael Bublé parodie Justin Bieber in videoclip Hollywood

by / vrijdag, 24 september 2010 / Published in Buitenlands, Engelstalig-Pop, Nieuws

Michael Bublé heeft zich voor zijn nieuwe videoclip verkleed als Justin Bieber. De Canadese zanger geeft zich in de clip van het liedje Hollywood met een knipoog uit voor het populaire tienersterretje.

Bublé gaat bij wijze van een komisch eerbetoon aan zijn 16-jarige landgenoot gekleed in de bekende capuchontrui en sportschoenen. “De videoclip gaat over het celebritycultuurtje, dromen van mensen over beroemd zijn en wat daarbij komt kijken”, zegt Bublé tegen de Britse tabloid The Sun. “Je kan wel zien hoeveel lol ik had om in de huid van de personages te kruipen.”

In de clip transformeert de 35-jarige zanger ook in de Hollywoodiconen James Dean en Clint Eastwood. Het nummer Hollywood is onlangs op single verschenen, en is de eerste single van de heruitgave van zijn album Crazy Love. De videoclip gaat op maandag 27 oktober in première.

© [CopyRight 2010, Novum]

Klik HIER om het album Grazy Love Hollywood Edition van Michael Bublé te bestellen.

Uitverkocht? Michael Bublé kaarten

Klik hier om naar het nieuws van vandaag te gaan.

Lees ook:


TOP