Lucy Hopkins en Dinand Woesthoff krijgen een zoon

by / vrijdag, 24 september 2010 / Published in Nieuws, Rock

Dinand Woesthoff en zijn vrouw Lucy Hopkins krijgen samen een zoontje. De zanger versprak zich per ongeluk tegen een cameraploeg van RTL Boulevard en maakte zo wereldkundig dat ook zijn derde kind een jongetje wordt.

Woesthoff vertelde dat zijn vrouw in oktober is uitgerekend, op hetzelfde moment dat zijn band Kane druk bezig is met de theatertournee. “We hebben nog twee weken rust”, zei de onoplettende Woesthoff. “En dan hebben we drie jongetjes. Dan gaan we naar het volgende level van chaos.”

Presentator Albert Verlinde zei dat hij de zanger wel heeft laten weten dat het nieuws alvast wereldkundig gemaakt zou worden. “Dus Dinand had tien minuten om zelf nog even iedereen te bellen.” De 38-jarige zanger en zijn vrouw hebben al de 3-jarige Jimi Frank.

Uit zijn huwelijk met de overleden Guusje Nederhorst heeft Woesthoff een zoontje van 6 jaar, genaamd Dean Maddy. De Kane-zanger werd eerder dit jaar uitgeroepen tot Papa van het Jaar. Woesthoff stapte in mei 2009 in het huwelijksbootje met de Britse Hopkins.

© [CopyRight 2010, Novum]

Uitverkocht? Kane tickets

Lees ook:


Klik hier om naar de artiestenpagina van Kane te gaan en clips te bekijken.

Klik hier om naar alle berichten van Kane te gaan.

TOP