Jan Smit op nummer 1 met Zie wel hoe ik thuis kom

by / vrijdag, 24 september 2010 / Published in Nederlandstalig-Volks, Nieuws

Jan Smit heeft opnieuw een nummer 1-hit te pakken. Het nummer Zie Wel Hoe Ik Thuis Kom is vrijdag op de eerste plek binnengekomen in de Single Top 100. Het is de twaalfde single van de Volendamse zanger die op nummer een belandt.

Smit geniet nog altijd van het succes. “Jaaaaaaaa, wat een lekker gevoel om zo het weekend in te gaan”, schrijft hij op zijn website. De 24-jarige zanger stoot zijn bevriende collega’s van de 3JS van de troon. Zij stonden afgelopen week samen met Ellen ten Damme op nummer een met hun nummer Wat Is Dromen.

Op de b-kant van Zie Wel Hoe Ik Thuis Kom staat een duet van Jan met zijn zusje Monique Smit. Broer en zus namen samen een cover van het nummer When You’re Gone op. Bryan Adams en Spice Girl Mel C scoorden eind jaren negentig een grote hit met het nummer.

© [CopyRight 2010, Novum]

Klik op de button om de single van Jan Smit te downloadenDownload de track DRM-vrij!


Uitverkocht? Jan Smit Kaarten

Klik hier om naar het nieuws van vandaag te gaan.

Lees ook:


Klik hier om naar alle Jan Smit berichten te gaan.

Klik hier om naar de artiestenpagina van Jan Smit te gaan en clips te bekijken.

TOP