Chantal Janzen wil tranen bij musical Petticoat voorkomen

by / vrijdag, 24 september 2010 / Published in Nieuws, Theater/Cabaret

Chantal Janzen wil dat haar ouders haar nieuwe musical Petticoat al zien voor de première. De musicalactrice is bang dat het stuk zo herkenbaar is, dat er tranen gaan vloeien bij haar vader en moeder. Daarom heeft Janzen haar ouders uitgenodigd voor de try-out op vrijdag.

“Die heb ik echt gedwongen om naar een try-out te komen. Als zij wachten tot de première wordt het huilen”, zegt Janzen in De Telegraaf. “Het stuk gaat ook over het loslaten door ouders van hun kind, daar komen heel herkenbare emoties bij.”

De musical Petticoat werd speciaal voor Chantal geschreven. Het verhaal, over een meisje dat het wil gaan maken in de grote stad, lijkt op het levensverhaal van de actrice. “De fouten en vergissingen die de vrolijke Pattie maakt tijdens haar verblijf in Amsterdam zijn zeer voelbaar. Ze bedoelt het allemaal goed, maar wordt ook een beetje geleefd als ze opeens beroemd wordt.”

Janzen leert ook hele nieuwe dingen van haar personage. “Ik heb vijftien seconden om me vanuit een jurk in een broek met top en tas en een andere pruik uit te dossen. Ik dacht eerst dat het niet zou gaan. Maar na zes keer oefenen hadden we het toch voor elkaar.” Petticoat gaat 3 oktober in première in Theater Carré in Amsterdam.

© [CopyRight 2010, Novum]

Uitverkocht? Petticoat kaarten

Klik hier om naar het nieuws van vandaag te gaan.

Lees ook:


    Klik hier om naar de artiestenpagina van Chantal Janzen te gaan en een clip te bekijken.

    Klik hier om naar alle berichten van Chantal Janzen te gaan.

    TOP