Videoclip Katy Perry ft Elmo Hot N Cold te sexy voor sesamstraat

by / donderdag, 23 september 2010 / Published in Buitenlands, Engelstalig-Pop, Kids, Nieuws

Katy Perry’s decolleté heeft in de Verenigde Staten voor opschudding gezorgd bij ouders van jonge kinderen. De 25-jarige zangeres nam samen met Elmo een clip op voor Sesamstraat, die maandag op internet verscheen. In de video draagt Perry volgens veel ouders een te onthullend jurkje.

Op internet verschenen commentaren als ‘mijn kind heeft nu zin in melk’ en ‘ik hou van haar muziek maar dit is echt niet geschikt voor kinderen’. Het was de bedoeling dat de clip op televisie uitgezonden zou worden op oudejaarsavond.

De makers van Sesamstraat hebben nu besloten daar van af te zien, schrijft de Amerikaanse entertainmentsite TMZ. Katy Perry zingt in de bewuste video een variant op haar nummer Hot and Cold. De clip werd al ruim een miljoen keer bekeken.

© [CopyRight 2010, Novum]

Concert uitverkocht? Concert kaarten

Klik hier om naar het nieuws van vandaag te gaan.

Lees ook:


TOP