Ronnie Wood zat onder de plak bij ex-vrouw

by / donderdag, 23 september 2010 / Published in Buitenlands, Engelstalig-Pop, Nieuws

Ronnie Wood wilde niet langer bij zijn ex-vrouw Jo onder de duim zitten en besloot daarom van haar te scheiden. Het huwelijk van de Rolling Stones-gitarist liep vorig jaar na 23 jaar op de klippen. “Ik had mijn eigen leven niet meer in de hand”, verklaart Wood in de Britse krant Daily Mail.

“Andere mensen namen al mijn beslissingen, zelfs mijn kinderen. Opeens besefte ik dat ik weer de controle over mijn eigen leven moest terugkrijgen.” Jo vergezelde haar ex-man op elke tour van de Rolling Stones en bereidde dan ook zijn maaltijden in hun hotelkamer. Jo’s zoon Jamie was op een gegeven moment manager van de gitarist.

De 54-jarige Wood vroeg vorig jaar de scheiding aan, nadat hij een affaire had gekregen met een piepjonge Russische serveerster. De gitarist heeft inmiddels een andere vriendin. Sinds hij samen is met de Braziliaanse Ana Araujo heeft hij naar eigen zeggen geen alcohol en drugs meer gebruikt. In het verleden liet Wood zich verschillende keren opnemen in een afkickkliniek.

© [CopyRight 2010, Novum]

Concert uitverkocht? Concert kaarten

Klik hier om naar het nieuws van vandaag te gaan.

Lees ook:


TOP