Marconi Oeuvre Award voor Jeroen van Inkel

by / donderdag, 23 september 2010 / Published in Nieuws, Radio

Jeroen van Inkel krijgt de Marconi Oeuvre Award. Dat heeft de Avro donderdag bekendgemaakt. De 49-jarige Van Inkel heeft volgens de jury een eigen stijl, die veel radiomakers van de nieuwe generatie heeft beïnvloed. Hij heeft momenteel een middagshow op Q-Music.

“Zijn unieke, eigen stijl van radio maken wordt door velen omarmd”, luidt het juryrapport. “Van Inkel heeft onmiskenbaar zijn stempel gedrukt op de sound van de Nederlandse radio met zijn gebruik van vormgeving, de wijze waarop hij sfeer maakt in zijn shows, het hoge tempo en zijn populaire dj-sound”.

Radio 3FM, 100%NL en BNR Nieuwsradio strijden om de award voor de beste zender. Radio-dj’s Luuk Ikink (BNN), Mattie Valk (Q-Music) en Winfried Baijens (NPS Radio 6) maken kans om te worden benoemd tot aanstormend radiotalent.

De nominaties voor de Zilveren RadioSter in de categorie mannen en vrouwen worden 1 oktober bekendgemaakt. Dan wordt ook onthuld welke programma’s er kans maken op de Gouden RadioRing. De winnaars worden 22 oktober bekendgemaakt tijdens het Avro Gouden RadioRing Gala.

© [CopyRight 2010, Novum]

Concert uitverkocht? Concert kaarten

Klik hier om naar het nieuws van vandaag te gaan.

Lees ook:


TOP