Jessica Simpson en nepjuwelen

by / donderdag, 23 september 2010 / Published in Buitenlands, Engelstalig-Pop, Nieuws

Jessica Simpson mag dan een gespekte bankrekening hebben, ze schroomt niet om te besparen op haar aankopen. Zo bevat de sieradencollectie van de zangeres en actrice flink wat nepjuwelen. Volgens Simpson valt niemand dat op.

Simpson kan naar eigen zeggen niet zonder een ‘goed paar diamanten oorbellen’. “Het leuke van beroemd zijn, is dat ik gewoon nepdiamanten kan kopen”, verklapt de blondine aan het Amerikaanse tijdschrift InStyle. “Iedereen denkt toch wel dat ze echt zijn. Er bestaan zoveel mooie neppers.”

Maar de zangeres komt niet met alle modeflaters ongemerkt weg. “De eerste keer dat ik optrad in Madison Square Garden droeg ik een leren broek zonder ondergoed eronder. Toen scheurde m’n broek. Ik ben het podium afgerend.”

© [CopyRight 2010, Novum]

Concert uitverkocht? Concert kaarten

Klik hier om naar het nieuws van vandaag te gaan.

Lees ook:


TOP