Foto: Wassen beeld Gwen Stefani dikker dan zangeres zelf

by / donderdag, 23 september 2010 / Published in Buitenlands, Engelstalig-Pop, Nieuws

Gwen Stefani heeft woensdag in Madame Tussauds in Las Vegas een wassen evenbeeld gekregen. Het beeld van de zangeres is enkele centimeters groter en dikker gemaakt dan Stefani werkelijk is.

De wassen sculptuur is maar liefst twee procent groter dan het echte lichaam van de zangeres, schrijft de Britse krant Daily Mail. De makers hebben het beeld met opzet zo gemaakt, aangezien het wassen evenbeeld krimpt in de hitte van het woestijnklimaat van de gokstad in de staat Nevada.

Het vervaardigen van het beeld heeft bijna zes maanden tijd in beslag genomen en heeft driehonderdduizend dollar gekost, ruim 225 duizend euro. In totaal zijn er meer dan 250 metingen en fotosessie’s gehouden. De zangeres was zelf in het museum aanwezig om het beeld te onthullen.

De 40-jarige Gwen Stefani werd bekend als frontvrouw van de band No Doubt, bekend van de hits Don’t Speak en I’m Just a Girl. Sinds 2002 is zij getrouwd met Bush-zanger Gavin Rossdale, met wie ze samen twee kinderen heeft.

© [CopyRight 2010, Novum]

Concert uitverkocht? Concert kaarten

Klik hier om naar het nieuws van vandaag te gaan.

Lees ook


TOP