DVD en CD Lenny Kuhr Mijn liedjes Mijn leven bestellen

by / donderdag, 23 september 2010 / Published in CD Releases, Nederlandstalig-Pop, Nieuws

Lenny Kuhr is een bijzondere en unieke artieste. Op jonge leeftijd begon ze liedjes te maken en te zingen en dat doet ze nog steeds. Een zangeres met een volstrekt eigen en herkenbaar geluid en met een repertoire dat veelomvattend is.

Al meer dan 40 jaar en 25 albums trouw aan zichzelf en haar muziek. Dan nu haar eerste dvd, met unieke opnames zoals haar Eurovisiesongfestival overwinning met ‘De Troubadour’ in Madrid, (1969) en een groot gedeelte van de live special die de TROS maakte voor haar 40 jarig jubileum, gelardeerd met delen van een interview met Ivo Niehe. Als bonus trakteert Lenny u op een bijzonder document. Een cd met veel dierbare eigen opnames uit haar privé bezit, verzameld op cassettebandjes, bewaard in een unibox en nog nooit eerder uitgebracht.

Mijn Liedjes, Mijn Leven van Lenny Kuhr is inmiddels verkrijgbaar en te reserveren.

Klik HIER om de DVD + CD Mijn Liedjes, Mijn Leven van Lenny Kuhr te bestellen.

Tracklisting Dvd:
1. De Troubadour (Madrid 1969)
2. Visite (Leeuwarden 2007)
3. Ik Wou Het Lieven Nou
4. Over Duizenden Wegen
5. Dans
6. Verder Varen
7. Als Je Niet Luistert Naar Je Ziel
8. Portugese Lente
9. Ik Zal Altijd Om Je Blijven Geven
10. Engelen
11. Slaaplied Voor Sam
12. Mijn Liefste Vrienden
13. De Troubadour (Amsterdam Arena 2005)

Tracklisting Cd:
1. In De Maneschijn
2. Veronica
3. Het Is Niet Vergeten
4. Ma Liberté
5. Le Vieil Homme Et La Cage
6. Le Troubadour
7. Het Lange Zwijgen
8. Esther Als Jij Zingt
9. De Milieunair
10. Kameraad
11. Mijn Liefste Vrienden
12. Kleine Kinderen Zijn Altijd Lief
13. Carnaval
14. Snikhete Zomer
15. De Wending
16. Op Het Water Te Zingen
17. O Stille Maan
18. In De Maneschijn
19. Song Of The Ladder
20. Want Er Zijn Geen Wolven In Het Bos
21. Kaddish Voor Machieltje Prins
22. Interview Minjon

Klik HIER om de DVD + CD Mijn Liedjes, Mijn Leven van Lenny Kuhr te bestellen.

Concert uitverkocht? Concert kaarten

Klik hier om naar het nieuws van vandaag te gaan.

Lees ook:


TOP