Bret Michaels operatie wegens gat in hart

by / donderdag, 23 september 2010 / Published in Buitenlands, Engelstalig-Pop, Nieuws

Bret Michaels moet onder het mes vanwege een gat in zijn hart. De aangeboren aandoening werd ontdekt, nadat de zanger in april een hersenbloeding had gekregen. “Hij heeft een positieve houding”, zei een woordvoerder tegen de Amerikaanse entertainmentsite Radar Online.

“Hij voelt zich niet honderd procent goed maar heeft altijd gezegd dat muziek hem heelt.” Momenteel is de 47-rocker bezig met zijn solotour Roses & Thorns. “Soms is hij wat sneller moe of heeft hij last van hoofdpijn maar op die momenten neemt hij rust”, vertelde de woordvoerder. De operatie staat gepland voor januari.

Michaels is bekend van de band Poison. Verder won de zanger in mei de tv-show The Celebrity Apprentice. In dat programma moesten bekende Amerikanen aan zakenman Donald Trump bewijzen een geschikte ‘opvolger’ te zijn door opdrachten uit te voeren.

[CopyRight 2010, Novum]

Concert uitverkocht? Concert kaarten

Klik hier om naar het nieuws van vandaag te gaan.

Lees ook:


TOP