Maaike Vos nerveus over nieuwe single Briefgeheim

by / woensdag, 22 september 2010 / Published in Nederlandstalig-Pop, Nieuws, TV Nieuwsbeelden

Maaike Vos is erg nerveus over haar nieuwe single Briefgeheim. De zangeres werd in mei tweede bij de talentenjacht X Factor. Als eerste soloklus na X Factor neemt ze de titelsong van de nieuwe Nederlandse film Briefgeheim voor haar rekening. Maaike is erg nerveus over alles wat haar te wachten staat.

“Dat je de tekst vergeet of dat je, als je op hakken loopt, je verstapt. Je kunt zomaar onderuit gaan”, vertelt de 19-jarige Maaike tijdens de opnames van de videoclip aan Novum Nieuws. “Het is wel heel spannend. Je komt nou wel echt in het wereldje terecht. Als je dan opeens met Tjeerd Oosterhuis mag samenwerken; dat had ik echt nog niet durven dromen.”

Maaike nam al eerder de single Stop op met de band T.I.M. Het nieuws dat Maaike en zanger Tim Blaauwbroek verliefd zouden zijn, bleek een mediastunt. “Het is eigenlijk een beetje verkeerd begrepen”, beweert Maaike. “We hebben namelijk gezegd: wij zijn verliefd op de single.”

De zangeres heeft wel een andere romance achter de rug. “Ik heb laatst wel een leuke jongen ontmoet”, verklapt ze. “Maar die is nu voor tien maanden naar Amerika. Dus daar heb ik niet veel aan.” Maaikes single verschijnt 13 oktober.

Klik op de tv en bekijk de video: tv-icoon5


© [CopyRight 2010, Novum]

Concert uitverkocht? Concert kaarten

Klik hier om naar het nieuws van vandaag te gaan.

Lees ook:


TOP