DVD Django Wagner Kali De videoclips bestellen

by / woensdag, 22 september 2010 / Published in CD Releases, Nederlandstalig-Volks, Nieuws

Na 4 dikke hits (“Kali”, “Mooie Blauwe Ogen”, “Mijn Naam Dat Is Marina” en “Maar Toch Blijf Jij Me Trouw”) en een succesvol album (“Kali”) is er een flinke vraag ontstaan naar een complete dvd van Django Wagner.

Django is dan ook niet meer weg te denken uit de Nederlandstalige hit scene en mag zich met recht rekenen tot één van de populairste artiesten van dit moment. De dvd “Kali, De Videoclips” bevat videoclips van alle liedjes van het succesvolle debuutalbum en zal zonder enige twijfel de weg naar de liefhebbers weten te vinden.

Klik HIER om de DVD Django Wagner – Kali De videoclips te bestellen.

Tracklist:

1. Kali
2. Jij Bent De Allermooiste Vrouw
3. Maar Toch Blijf Jij Me Trouw
4. Oh, Magdalena
5. Ik Geniet Zo Van Het Leven
6. Mooie Blauwe Ogen
7. Ik Blijf Voor Altijd Bij Je
8. Mijn Naam Dat Is Marina
9. Wat Een Heerlijke Dag
10. De Muzikant
11. Bij Jou Krijg Ik Zo’n Fijn Gevoel
12. Kali (Sinti versie)

Klik HIER om de DVD Django Wagner – Kali De videoclips te bestellen.

Concert uitverkocht? Concert kaarten

Klik hier om naar het nieuws van vandaag te gaan.

Lees ook:


TOP