David Hasselhoff uit Dancing with the Stars

by / woensdag, 22 september 2010 / Published in Buitenlands, Nieuws

David Hasselhoff is de eerste bekendheid die in het nieuwe seizoen van het Amerikaanse Dancing With the Stars is weggestemd. Een van de juryleden noemde de cha-cha-cha die de acteur neerzette ‘een potpourri van waanzin vermomd als dans’.

Hasselhoff en zijn danspartner moesten dinsdag na slechts één dans het programma al verlaten. De acteur vindt het jammer, maar noemde de ervaring een geweldige rit. “Ik ben erg trots dat mijn dochters hier zijn en me zo ver hebben zien komen”, liet de 58-jarige acteur weten. ‘The Hoff’ vertelde eerder al aan het programma mee te doen omdat zijn gezin fan is van Dancing With the Stars.

“Volgens mij zijn zijn dochters hierdoor meer van slag dan hijzelf”, zei danspartner Kym Johnson. Overgebleven deelnemers zijn onder meer zangeres en actrice Brandy, zanger Michael Bolton en actrice Jennifer Grey. Zo’n 21 miljoen mensen keken naar de eerste uitzending van Dancing With the Stars, dat daarmee het best bekeken programma van de avond was.

© [CopyRight 2010, Novum]

Concert uitverkocht? Concert kaarten

Klik hier om naar het nieuws van vandaag te gaan.

Lees ook:


TOP