Concerten André Rieu 16 april 2011 Thialf Heerenveen 13 juni Amsterdam Arena

by / woensdag, 22 september 2010 / Published in Festivals & Concerten, Klassiek, Nieuws

André Rieu heeft nieuwe data voor zijn afgelaste concerten in Nederland bekendgemaakt. De wereldberoemde violist moest optredens in Heerenveen en Amsterdam afzeggen wegens een aanhoudende virale infectie aan zijn evenwichtsorgaan.

Het concert dat op 28 augustus in het Thialf stadion in Heerenveen zou plaatsvinden is verplaatst naar zaterdag 16 april. Het optreden dat op 4 september in de Amsterdam Arena stond gepland is verzet naar Pinkstermaandag, 13 juni. Het concert zou oorspronkelijk om 20.00 uur plaatsvinden, maar is vervroegd naar 14.30 uur aanvangen. De Arena wordt die middag wel volledig verduisterd.

Ook de besloten voorstelling van de Postcode Loterij, die op 5 september stond gepland, is verzet naar een andere dag. Het optreden vindt plaats op 12 juni om 14.30 uur. “Ik kijk er zo naar uit om in april en juni weer voor al mijn fans in Nederland te mogen staan en heerlijke muziek te maken”, laat Rieu weten.

© [CopyRight 2010, Novum]

Uitverkocht? André Rieu kaarten

Klik HIER en Bestel de DVD André Rieu My African Dream

Klik hier om naar het nieuws van vandaag te gaan.

Lees ook:


Klik hier om naar alle André Rieu gerelateerde berichten te gaan.

TOP