CD Moke & Metropole Orkest 15 oktober 2010 verkrijgbaar

by / woensdag, 22 september 2010 / Published in CD Releases, Engelstalig-Pop, Nieuws

2010 is wederom een bijzonder jaar voor Moke. Na het afsluiten van een supersuccesvolle clubtour vindt de band in Het Metropole Orkest een perfect fundament voor de steeds groter wordende bandsound. Na 4 dagen in februari samen met het orkest in de studio door te hebben gebracht blijkt dat er een sensationele combinatie gestalte krijgt.

Nog voordat er iets hiervan gereleased is trekt Pinkpop aan de bel. Deze unieke samenwerking verdient een plek op het hoofdpodium van ’s lands grootste en beroemdste festival. De rentree van Moke op Pinkpop is binnen 2 jaar een feit. Intussen wordt de band op de 3fm awards in mei 2010 bekroond met de hoofdprijs in de categorie ‘Rock’. Niet alleen een mijlpaal voor de band, Moke en Het Metropole zetten deze avond een belangrijke stap: de show wordt geoepend door de 5 bandleden ondersteund door het 50-koppig orkest.

Voor het eerst kan iedereen er getuige van zijn en de buzz kan beginnen. Dat de samenwerking zo geweldig werkt heeft zeker ook te maken met gastdirigent van het MO, Jules Buckley. Deze Londenaar werd enkele jaren gelden door het MO verleid om de gastrol te vervullen en zijn inbreng in het project is van onschatbare waarde. De normaliter nogal ‘eenkennige’ Mokies hebben eindelijk een Soulmate gevonden die hen volledig begrijpt. In de muziek, in de kroeg, eigenlijk overal waar het telt..

De legendarische Pinkpopshow (de eerste show ooit op een Europees festival podium van een band + orkest) is nu integraal opgenomen op het nieuwe Moke + Metropole Orkest album. Verder zijn in de studio gloedvolle versies van Depeche Mode’s ‘Enjoy the Silence’ en het relatief onbekende David Bowie- juweeltje ‘Survive’ opgenomen. Ook die zijn te horen op het album. ‘Survive’ (de single van de plaat) zelfs in 2 versies, de band/orkest uitvoering en een puur orkestrale versie.

Het album Moke & Metropole Orkest zal op 15 oktober in  de winkels liggen maar is al te reserveren.

Klik HIER om het album Moke & Het Metropole Orkest te bestellen.

Tracklist

Disk 1
1. Survive
2. Emigration Song
3. Enjoy The Silence
4. The Long And Dangerous Sea (Live At Pinkpop)
5. Last Chance (Live At Pinkpop)
6. This Plan (Live At Pinkpop)
7. Terrible End (Live At Pinkpop)
8. Black & Blue (Live At Pinkpop)
9. The Long Way (Live At Pinkpop)
10. Love My Life (Live At Pinkpop)
11. Switch (Live At Pinkpop)
12. Ghost (Live At Pinkpop)
13. Here Comes The Summer (Live At Pinkpop)
14. Lament (Live At Pinkpop)
15. Survive (Orchestral Version)

Disk 2
1. The Long And Dangerous Sea (Long & Dangerous Acoustic Session)
2. Heaven (Long & Dangerous Acoustic Session)
3. Love My Life (Long & Dangerous Acoustic Session)
4. Ghost (Long & Dangerous Acoustic Session)
5. Black & Blue (Long & Dangerous Acoustic Session)
6. The Long And Dangerous Sea (Live At Pinkpop)
7. Last Chance (Live At Pinkpop)
8. This Plan (Live At Pinkpop)
9. Terrible End (Live At Pinkpop)
10. Black & Blue (Live At Pinkpop)
11. The Long Way (Live At Pinkpop)
12. Love My Life (Live At Pinkpop)
13. Switch (Live At Pinkpop)
14. Ghost (Live At Pinkpop)
15. Here Comes The Summer (Live At Pinkpop)
16. Lament (Live At Pinkpop)

Klik HIER om het album Moke & Het Metropole Orkest te bestellen.

Uitverkocht? Moke Tickets

Klik hier om naar het nieuws van vandaag te gaan.

Lees ook:

    TOP