CD Boxen That’s Soul Think en That’s Soul Respect 24 september 2010 verkrijgbaar

by / woensdag, 22 september 2010 / Published in CD Releases, Engelstalig-Pop, Nieuws

That’s Soul – Think‘ en ‘That’s Soul – Respect‘ zijn twee boxen met elk vijf cd’s, waarop maar liefst 200 overbekende Soul Classics bij elkaar zijn gebracht van de legendarische Soul labels Motown, Stax en Atlantic.

Werkelijk alles wat je maar kunt wensen als liefhebber van soulmuziek zijn op deze twee boxen terug te vinden. Zo staan er bijvoorbeeld songs op van ondermeer Aretha Franklin, Marvin Gaye, Michael Jackson, Stevie Wonder, Diana Ross, Sam Cooke, Otis Redding, Ray Charles en James Brown. Met dit duo completeer je in één klap jouw volledige soulverzameling !

That’s Soul – Think en That’s Soul – Respect zullen op 24 september in de winkels liggen maar kan je al reserveren.

Klik HIER om That’s Soul Think te bestellen.

Klik HIER om That’s Soul – Respect te bestellen.

Concert uitverkocht? Concert kaarten

Klik hier om naar het nieuws van vandaag te gaan.

Lees ook:


TOP