Castingbureau klaagt rapper 50 cent aan wegens contractbreuk film Things Fall Apart

by / woensdag, 22 september 2010 / Published in Buitenlands, Nieuws, Rap & Hiphop

Rapper 50 Cent heeft een claim van tweehonderdduizend dollar aan zijn broek hangen. Een castingbureau beschuldigt de rapper van fraude en contractbreuk bij de film Things Fall Apart. Curtis James Jackson, zoals de rapper echt heet, financiert de film uit eigen zak.

Het castingbureau zou acteurs voor de film regelen, maar 50 Cent kwam uiteindelijk met eigen spelers op de proppen, zo meldt entertainmentwebsite Radar Online. Hij zou opeens beweren dat de acteurs allang gecontracteerd waren, waardoor het castingbureau overbodig werd.

De aanklagende partij verwijt 50 Cent dat ze inkomsten is misgelopen, omdat ze inmiddels andere werkaanbiedingen had afgeblazen. “Er was nog geen sprake van andere acteurs toen 50 Cent zich verbond aan de film”, staat te lezen in de aanklacht. Het boze castingbureau eist tweehonderdduizend dollar, zo’n 150 duizend euro.

© [CopyRight 2010, Novum]

Concert uitverkocht? Concert kaarten

Klik hier om naar het nieuws van vandaag te gaan.

Lees ook:


TOP