Autobiografie Shiana Twain

by / woensdag, 22 september 2010 / Published in Buitenlands, Engelstalig-Pop, Nieuws

Shania Twain komt volgend jaar met haar autobiografie. De Amerikaanse zangeres heeft een overeenkomst bereikt met uitgever Atria Books, die het boek in het voorjaar van 2011 op de markt wil brengen.

In de autobiografie van Twain, die nog geen titel heeft, komt onder meer haar weg naar de top van de Amerikaanse muziekindustrie aan bod. Ook over haar moeilijke jeugd en de recente scheiding van haar echtgenoot doet de zangeres een boekje open.

“Er zijn momenten geweest in mijn leven waarin ik zo bang was, dat ik vreesde dat de dag van morgen nooit zou komen”, zegt Twain op haar website. “Onlangs heb ik een dergelijk moment zo intens ervaren, dat ik een plotselinge drang kreeg om mijn leven vast te leggen voordat ik er geen tijd meer voor heb.”

Shania Twain brak begin jaren negentig door in de Verenigde Staten. Haar wereldwijde doorbraak kwam later dat decennium met hits als You’re Still the One, That Don’t Impress Me Much en Man! I Feel Like a Woman.

© [CopyRight 2010, Novum]

Concert uitverkocht? Concert kaarten

Klik hier om naar het nieuws van vandaag te gaan.

Lees ook:


TOP